Întrebări frecvente

Răspunsuri la întrebările dvs. despre tâmplăria din aluminiu de la Finextral

Ce tipuri de servicii oferim?

Tipurile de servicii pe care le oferim, în prelucrarea tâmplăriei de aluminiu, cuprind o gamă variată de aplicații, anume: ferestre, uși, glisante, armonice, pereți cortină, pergole și compartimentări office. Mai oferim și servicii de fațade ventilate, acestea din urmă fiind prelucrate în bond, ceramică, fibrociment și hpl.

Livram pe toată suprafața României cât și în străinătate?

Da. Fabrica de tâmplarie de aluminiu Finextral livrează pe tot teritoriul României, unde partenerii noștri oferă suport pentru montajul tâmplăriei produse de noi, cât și în alte țări. Livrăm de asemenea și în: Elveția, Franța, Germania, Italia, Belgia, Luxemburg, Bulgaria și Cehia.

Care este tipul de client Finextral?

Finextral acceptă comenzi atât din partea persoanelor juridice, cât și din partea persoanelor fizice. În timpul de răspus asupra comenzilor efectuate nu există nicio diferență între tipurile de clienți Finextral, aceștia fiind egal prioritizați în procesul nostru de fabricație.

Este mai rezistentă tâmplăria din aluminiu?

Aluminiul este un material foarte durabil și rezistent la coroziune, ceea ce îl face capabil să reziste la elementele exterioare. Spre deosebire de alte metale, aluminiul nu ruginește, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că ramele vor prezenta pete inestetice de rugină în viitor. De asemenea, ferestrele din aluminiu de înaltă calitate pot dura până la 45 de ani.

Cine sunt furnizorii noștri?

Finextral colaborează cu mai mulți furnizori de top pentru a oferi profile de aluminiu de cea mai bună calitate. Printre furnizorii noștri se numără Alumil, Aluprof, Aliplast, Dormakaba, Reynaers și Schuco. Lista noastră de furnizori este în continuă creștere. Acești furnizori sunt cunoscuți pentru calitatea și fiabilitatea produselor lor, astfel încât puteți avea încredere că tâmplăria din aluminiu Finextral este realizată din cele mai bune materiale disponibile.

Care sunt pașii pentru obținerea unei oferte de preț?

Pentru a efectua o solicitare de ofertă, puteți suna la numărul de telefon afișat pe site sau puteți completa formularul de contact. Ulterior, veți fi contactat de un agent Finextral de pe raza suprafaței din care faceți parte, care va efectua măsurătorile necesare la locația lucrării. Pe baza acestor măsurători și a tipului de sistem ales, vi se va oferi o ofertă de preț. Acest proces este simplu și ușor și vă permite să obțineți o ofertă personalizată pentru nevoile dvs.