Armonice

Oferim vizitatorilor noștri opțiuni variate de profile pentru uși armonice, astfel încât aceștia să poată alege cea mai potrivită soluție pentru nevoile lor specifice.

Aliplast Panorama

Aliplast Panorama este un sistem de uși cu trei camere cu izolație termică utilizat pentru proiectarea ușilor pliante.

Schuco ASS 80 FD

Cu lățimi înguste ale feței și o gamă largă de tipuri care îndeplinesc toate cerințele standardelor actuale de izolare termică, precum și o etanșeitate remarcabilă la intemperii, acest sistem cu izolare termică ridicată este potrivit pentru utilizare în spații exterioare.

Schuco ASS 70 FD

Sistemul de pliere dublă ASS 70 FD izolat termic impresionează prin lățimi înguste ale feței și oferă o gamă largă de tipuri cu o etanșeitate remarcabilă la intemperii pentru utilizarea în zonele exterioare.

Reynaers CF 77

ConceptFolding 77 oferă elemente de dimensiuni excepționale pentru o transparență maximă și o estetică uluitoare. Produsul standard oferă un design funcțional, ceea ce înseamnă că se va potrivi oricărui stil arhitectural.

Reynaers CF 68

Sistemul glisant din aluminiu ConceptPatio 68 combină un stil unic, performanțe excelente și siguranță sporită. Liniile vizibile subțiri asigură accesul maxim al luminii naturale.

Aluprof MB 86 Fold Line

Cu parametri tehnici excelenți, sistemul MB-86 FOLD LINE HD este o soluție foarte practică în utilizarea zilnică, ce permite construcția ușilor de mari dimensiuni. Ușile pliante pot fi deschise atât spre exterior, cât și spre interiorul clădirii.

Alumil SF 85

Un sistem de uși armonice, cu barieră termică, cu deschidere orizontală, ce combină performanța de top cu un aspect impresionant, dimensiuni ample cu linii foarte fine, protecție anti-efracție.

Alumil MF65

SMARTIA MF65 este un sistem termoizolant pentru uși armonice. Oferă o izolare termică deosebită, performanțe ridicate de etanșeitate la apă și este ideală pentru construcții mari.