Ferestre

Pentru nevoile specifice ale vizitatorilor noștri, oferim o gamă variată de profile pentru ferestre, pe care aceștia le pot studia cu atenție pentru a alege cele mai bune opțiuni.

Aliplast Star

Aliplast Star este sistemul modern din aluminiu pentru proiectarea ferestrelor si usilor care necesita o izolare termica foarte buna

Aliplast Superial

Sistemul Aliplast Superial este proiectat pentru proiectarea ferestrelor cu înclinare spre exterior.

Aliplast Imperial

Aliplast Imperial este un sistem conceput pentru ferestre, uși și vitrine cu parametri mari de izolare termică.

Schuco AWS 90

Sistemul de ferestre Schüco AWS 90 îndeplinește perfect cerințele structurale, oferind în același timp cea mai mare libertate posibilă de proiectare – inclusiv izolarea termică optimizată și certificarea casei pasive.

Schuco AWS 75

Sistemul de ferestre standard optimizat Schüco AWS 75 pentru adâncimea de bază de 75 mm face parte din platforma de sistem Schüco AWS și formează baza pentru o serie de aplicații în anvelopele clădirilor eficiente din punct de vedere energetic.

Schuco AWS 70

Ca parte a platformei de sistem Schüco AWS, Schüco AWS 70.HI (High Insulation) oferă o gamă atractivă de soluții cu izolație termică remarcabilă pentru adâncimea de bază de 70 mm.

Reynaers Masterline 10

Ferestrele din aluminiu MasterLine 10 se potrivesc tendințelor arhitecturale de astăzi și de mâine. Soluția certificată pentru casă pasivă este ideală pentru clădirile cu consum redus de energie.

Reynaers Masterline 8

MasterLine 8 este un sistem pentru ferestre de înaltă calitate care combină nenumărate opțiuni de design cu cea mai bună performanță din clasa sa și o viteză de producție de neegalat.

Aluprof MB 104

Sistemul de ferestre și uși cu barieră termică MB-104 Passive, cu cel mai ridicat nivel de izolare termică, îndeplinește toate cerințele impuse elementelor folosite în construcțiile passive.

Reynaers CS77

CS77 este un sistem de ferestre versatil care completează aproape orice proiect de construcție. Produsul standard oferă un design funcțional, ceea ce înseamnă că se va potrivi oricărui stil de construcție.

Aluprof MB 86N

Sistemul MB-86US este utilizat pentru a realiza diferitele tipuri de ferestre, uși de balcon, vitrine si construcții spațiale, ce se caracterizează cu o izolare termică şi acustică foarte bună precum şi o etanșeitate sporită împotriva apei şi a aerului.

Aluprof MB 79N

MB-79N este cel mai modern sistem economic de ferestre și uși din oferta Aluprof. A fost lansat din dorința de a îndeplini cerințele crescute de izolare termică.

Alumil S91

SUPREME S91 a fost proiectat pentru a satisface înaltele cerințe ale caselor pasive. Este ideal pentru construcții solide și cu eficență energică ridicată, asigurând un grad ridicat de siguranță.

Alumil S77

SMARTIA S77 este propunerea ALUMIL pentru tipologii cu repere de punte termică, ce vine cu un design modern și ce atinge cele mai înalte standarde ale piețelor avansate.

Alumil S67

SMARTIA S67 este noul sistem oscilo-batant, proiectat de ALUMIL, ce combină un nivel ridicat de izolare termică, flexibilitate crescută în contrucție și un design excepțional.