Pergole

Oferim vizitatorilor noștri o gamă largă de profile pentru pergole, astfel încât aceștia să poată găsi soluția perfectă pentru nevoile lor specifice.

Aliplast Pergola Nuun Eco

Pergola NUUN Premium este un sistem de pergole bioclimatice care raspunde perfect asteptarilor arhitecturii rezidentiale si comerciale contemporane.

Schuco PRC 50

Fie că este vorba despre un acoperiș clasic cu o singură pantă, acoperișuri în două sau carport, Schüco PRC 50 oferă o gamă largă de soluții de sistem pentru cele mai diverse cerințe.

Reynaers CR 120

ConceptRoof 120 este un sistem de seră de ultimă generație care oferă o gamă largă de opțiuni de design pentru a se potrivi perfect stilului oricărei grădină de iarnă.

Aluprof MB Opensky 120

MB-OPENSKY 120 este un produs unic care se potrivește perfect cu tendințele construcțiilor moderne, fiind echipată cu un mecanism de control complet electric al acoperișului care este complet ascuns în structură.

finextral pergole tamplarie aluminiu
Alumil PG 120 F

Un sistem complet de pergole, cu lamele fixe, pentru o umbrire eficientă și pentru îmbunătățirea aspectului zonei înconjurătoare. Este caracterizat de o gama variata de soluții elegante