Uși

Vizitatorii noștri pot alege dintre diferitele profile de uși disponibile, pentru a găsi soluția potrivită pentru nevoile lor specifice.

Aliplast Panel Door – Genesis 75

Sistemul de uși cu panouri Genesis 75 este o soluție bazată pe sistemul de uși Genesis 75 se caracterizează printr-o izolare termică foarte bună și soluții noi de etanșare.

Aliplast Panel Door – Star

Un sistem de aluminiu izolat termic utilizat pentru proiectarea ușilor cu lambriuri; cu soluții tehnice moderne aplicate, ușile cu lambriuri pot servi nu numai ca intrare funcțională și durabilă în casă, ci și ca obiect de spectacol și decor.

Aliplast Panel Door – SP800

Sistemul de uși cu panou SP800 se caracterizeaza printr-o izolare termica foarte buna si solutii noi de etansare. Sistemul este compatibil cu sistemul Superial.

Schuco Door System ADS 90

Sistemul de usi ADS 90 este optiunea de design cu cea mai buna izolare termica. Cu o construcție de profil identică și inserții modulare din spumă, sistemul de uși inovator atinge valori excelente de izolare termică.

Schuco Door System ADS 75

ADS 75 oferă valori remarcabile de izolare termică în combinație cu funcționalitate revoluționară și libertate creativă uriașă – baza ideală pentru utilizare versatilă în clădiri rezidențiale și comerciale de ultimă generație

Schuco Door System ADS 70

Sistemul de uși Schüco ADS 70 permite lățimi mari de deschidere și înălțimi de spațiu liber – perfect pentru clădirile comerciale cu un număr mare de vizitatori.

Reynaers Masterline 10

Ușile MasterLine 10 din aluminiu sunt potrivirea perfectă pentru proiectele de construcții pasive și cu consum redus de energie datorită designului lor durabil și nivelurilor excelente de siguranță.

Reynaers Masterline 8

Ușile MasterLine 8 din aluminiu oferă niveluri excelente de siguranță, izolare termică și stabilitate. Seria de uși de înaltă calitate poate atinge niveluri de izolare pentru case pasive, ceea ce o face ideală pentru renovări durabile și construcții noi.

Reynaers CS77

CS77 este un sistem de uși din aluminiu de primă clasă, disponibil într-o mare varietate de tipuri de deschidere și stiluri de design. Soluția versatilă oferă cea mai largă gamă de cerințe de siguranță, inclusiv variante ignifuge și antiglonț.

Aluprof MB 104

Sistemul de ferestre și uși cu barieră termică MB-104 Passive, cu cel mai ridicat nivel de izolare termică, îndeplinește toate cerințele impuse elementelor folosite în construcțiile passive.

Aluprof MB 86

Sistemul MB-86US este utilizat pentru a realiza diferitele tipuri de ferestre, uși de balcon, vitrine si construcții spațiale, ce se caracterizează cu o izolare termică şi acustică foarte bună precum şi o etanșeitate sporită împotriva apei şi a aerului.

Aluprof MB 70

MB-70 este un sistem modern din aluminiu care se foloseşte la executarea elementelor arhitecturale care necesită izolare termică şi acustică, cum ar fi diferite tipuri de ferestre, uşi, vitrine, construcţii structurale etc.

Alumil SD 95

Sistemul SD95 include o gamă completă de profile cu barieră termică, cu design plat pentru construcții bine aliniate, ce asigură funcționalitate deplină

Alumil SD77

SD77, cu un design modern, performanță ridicată și cu accentul pus pe siguranță. Sistemul oferă posibilitatea realizării de construcții îmbinate fie cu paneluri de aliminiu sau cu geamuri termoizolante.

Alumil MD67

MD67 este noul sistem ALUMIL pentru uși de intrare de calitate. Remarcabil prin designul său modern și pentru performanțele sale ridicate, oferă posiblitatea de a crea uși de acces cu panel sau sticlă.