Glisante

Pentru a răspunde nevoilor specifice ale vizitatorilor noștri, punem la dispoziție diverse profile de uși glisante, pe care aceștia le pot examina în detaliu.

Aliplast Ultraglide

Ultraglide este un sistem cu performanțe termice îmbunătățite, utilizat pentru proiectarea structurilor glisante și culisante.

Aliplast Visoglide Plus

Un sistem cu trei camere utilizat pentru proiectarea ușilor glisante; sistemul este izolat termic (inserții termice realizate dintr-un material cu performanță termică îmbunătățită)

Aliplast Modern Slide

Modern Slide este un sistem utilizat pentru proiectarea structurilor glisante cu performanțe termice îmbunătățite; Modern Slide este un sistem de structuri culisante pentru a fi utilizat în locuințe rezidențiale, locuințe private și clădiri publice.

Schuco ASE 67 PD

Sistemul de glisare Schüco ASE 67 PD (Panorama Design) izolat termic permite soluții flexibile care satisfac cele mai înalte cerințe în ceea ce privește ușurința în utilizare și design.

Schuco ASE 80

Prin sistemul glisant ASE 80 se pot realiza, datorită construcției modulare, mai multe variante de izolare termică. Pentru profilul cu adâncimea de 80 mm se pot folosi diverși izolatori, obținându-se astfel valori de izolare termică de la standard la excelentă.

Schuco ASE 60

Sistem de alunecare și de ridicare și alunecare cu valori excelente de izolare termică și lățimi subțiri ale feței.

Reynaers Hifinity

Profilele ultra-subțiri ale soluției Hi Finity creează suprafețe de sticlă nesfârșite, cu un aspect minimalist. Sistemul glisant elegant din aluminiu combină o vedere infinită cu performanțe impresionante.

Reynaers CP 155

ConceptPatio 155 este un sistem de calitate (liftantă și) glisantă care permite realizarea de elemente mari cu valori de izolare excelente. Varianta liftantă și glisantă a acestui sistem oferă performanțe îmbunătățite și greutăți mai mari pe panoul mobil.

Reynaers CP 130

CP130, o soluție de calitate, care echilibrează prețul, performanța și designul. Varianta liftant glisantă a acestui sistem oferă performanțe îmbunătățite și greutăți mai mari ale panourilor mobile.

Aluprof MB Skyline

MB-SKYLINE TYPE R este un sistem modern de uși glisante de gabarit mare, minimalist și estetic. Se bazează pe profile înguste, datorită cărora structurile câștigă un aspect modern, asigurând totodată o vedere panoramică a ambientului casei.

Aluprof MB 77HS

Ușile liftant-glisante constituie propunerea ideală pentru construcții care leagă camere sau grădini de iarnă cu mediul exterior, reprezentând ieșiri confortabile pe balcon, terasă sau către spațiul deschis al grădinii.

Aluprof MB 59 Slide

Sistemul MB-59 Slide este destinat execuției ușilor glisante cu izolare termică, ce pot fi construite în pereți zidiți, fațade de aluminiu, grădini de iarnă sau vitrine închise.

Alumil S700

S700 este o soluție excelentă pentru poriecte cu cerințe solicitante, încadrându-se în trendul arhitecturii „transparente”, prin suprafete vitrate ample, barieră termică și siguranță.

Alumil S560

S560 este un sistem liftant-glisant solid, ce asigură performanțe energetice ridicate, flexibilitate, fiind ideal pentru deschideri mari.

Alumil S350

S350 este un sistem glisant modern și flexibil, cu un design plat și cu barieră termică. Este ideal pentru reamenajări și reabilitări.